Aperitiv "buturuga de crăciun"

Aperitiv
Foarte ușor
35 min

Pentru un aperitiv super rapid de Crăciun, încercați acestă rețetă cu pâine pentru sandviș transformată într-un buștean! Umplută cu somon afumat și cremă de brânză, puteți face cu usurință această rețetă impreună cu cei mici ;-) Detalii mai jos ↓

Ingrediente

20

Materiale

  • folie alimentară

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare30 min
  • Aperitiv Buturuga de Crăciun - Preparare etapa 1Întindeți crema de brânza pe pâine (aproximativ 20 gr per felia de pâine). Tăiați ceapă verde deasupra.
  • Aperitiv Buturuga de Crăciun - Preparare etapa 2Tăiați feliile de somon: tăiați un dreptunghi pe lățimea feliei de pâine și cu aproximativ 1 cm mai puțin decât înălțimea feliei de pâine. Așezați feliile de somn pe feliile de pâine, lăsând un spațiu gol în partea de sus.
  • Aperitiv Buturuga de Crăciun - Preparare etapa 3Așezați feliile de pâine pe folie alimentară și rulați pentru a forma niste rulouri mici. Înfășurați bine rulourile în folie alimentară și lăsați-le la frigider pentru 30 de minute.
  • Aperitiv Buturuga de Crăciun - Preparare etapa 4Scoateți din frigider și desfaceți. Indenți deasupra fiecarui rulou puțină cremă de brânză și presărați ceapa verde tocată.
  • Aperitiv Buturuga de Crăciun - Preparare etapa 5Gata! Micile ”Buturugi de Craciun” sunt gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: