Aperitiv "buturuga de crăciun"
Pentru un aperitiv super rapid de Crăciun, încercați acestă rețetă cu pâine pentru sandviș transformată într-un buștean! Umplută cu somon afumat și cremă de brânză, puteți face cu usurință această rețetă impreună cu cei mici ;-) Detalii mai jos ↓
Ingrediente
20
Materiale
- folie alimentară
Rețete inrudite
-
Aperitiv cu carne uscata
-
Buturuga de craciun cu clatite
-
Buturugă cu somon si fistic
-
Bezele caciula lui mos craciun
Preparare
Preparare5 min
Timp așteptare30 min
Întindeți crema de brânza pe pâine (aproximativ 20 gr per felia de pâine). Tăiați ceapă verde deasupra.
Tăiați feliile de somon: tăiați un dreptunghi pe lățimea feliei de pâine și cu aproximativ 1 cm mai puțin decât înălțimea feliei de pâine. Așezați feliile de somn pe feliile de pâine, lăsând un spațiu gol în partea de sus.
Așezați feliile de pâine pe folie alimentară și rulați pentru a forma niste rulouri mici. Înfășurați bine rulourile în folie alimentară și lăsați-le la frigider pentru 30 de minute.
Scoateți din frigider și desfaceți. Indenți deasupra fiecarui rulou puțină cremă de brânză și presărați ceapa verde tocată.
Gata! Micile ”Buturugi de Craciun” sunt gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!