Tocam ceapa (mai mare), mararul (nu foarte marunt), somonul patratele. Pastram cateva fasiute de somon si cateva ramurele de marar pentru ornat. ales sa le tai mai mare ca sa obtin o textura mai pronuntata a aperitivului.
Le amestecam bine.Taiem zucchinele feliute groase de 3 mm (aproximativ) si impartim compozitia de mai sus. Ornam cu somonul si cu mararul
Imi plac feliile de zucchini usor coapte - asa le-am folosit, si a fost yummmmy! In plus, pentru ca imi plac la fel de mult si felliile de vinete, am pus cate una sub fiecare turnulet - nu mai e nevoie de paine! (am intoleranta la gluten...)
Comentarii:
Imi plac feliile de zucchini usor coapte - asa le-am folosit, si a fost yummmmy! In plus, pentru ca imi plac la fel de mult si felliile de vinete, am pus cate una sub fiecare turnulet - nu mai e nevoie de paine! (am intoleranta la gluten...)
Excelent
Esti bun
No comment