Salata cu sfecla rosie

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Curatam de coaja sfecla rosie si morcovul, le clatim cu apa si apoi le dam pe razatoarea mare.
- Intr-un vas punem legumele rase si adaugam zeama de lamaie, ulei, seminte si condimentam cu praf de chimen, sare si piper.
- Amestecam bine si servim. Salata este mult mai gustoasa daca o lasam la frigider pentru un sfert de ora pentru a se intrepatrunde aromele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Monica
Daca mai adaugati si mar razalit, la toate cele de mai sus, iese o salata delicioasa!!!
am gătit această rețetă
Emilia
O porție de sănătate!
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta salata!
am gătit această rețetă
R
rozalia_t2016
....daca as fi stiut si ce inseamna vlastare de floarea soarelui..... as fi dat 5 stele.... poate niscaiva bete verzi, abia rasarite?STIE CINEVA?
Margareta
Sfecla e buna si nefiarta?
anonymous
F. sanatoasa.
anonymous
Nu stiu ce seminte s-ar potrivi mai bine. Cred ca ar merge si cu nuca.
anonymous
Puteti rade si o ridiche neagra. absolut delicioasa
anonymous
Minunata!
anonymous
"de ce nu chiar o cina usoara"??? cine mananca doar o salata de sfecla? salata se serveste alaturi de felul principal de mancare, adica friptura!
Punctează această reţetă