Supa de ghebe
Ingrediente:400 g ghebe
1 morcov
1 radacina patrunjel
1/2 praz
1 rosie
putina telina
1 l zer
marar verde
patrunjel verde
cimbru
usturoi
tarhon
sare
piper
ulei
Mod de preparare:Se curata si se taie marunt toate legumele. Ghebele mele au fost congelate.
In doua linguri ulei de masline pe pun morcovii si prazul si se amesteca bine cateva secunde.
Adaugam celelate legume si apa necesara.Asezonam supa si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.
Cand legumele sunt fierte adaugam zerul si lasam sa mai dea un clocot.
Presaram deasupra marar si patrunjel verde.
Servim supa cu ardei iute si smantana ,cine doreste.
Pofta mare !
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Aceasta este o "reteta" ?! Hahahaha...