Supa cu capac de foietaj

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Sa facem supele noastre clasice un pic mai chic si rafinate prin adaugarea unui capac de foietaj :-) In anul 1975, renumitul bucatar francez avea sa fie declarat Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare de presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing. Cu aceasta ocazie, Paul Bocuse a creat o celebra supa de trufe numita "V.G.E.", dupa initialele presedintelui. Aceasta a fost prezentata la cina prezidentiala la Pala­tul Elysée. De atunci, celebrul preparat a ramas in meniul restaurantului lui Paul Bocuse, Auberge du Pond de Collonges, care se afla in apropierea orasului Lyon si care are trei stele Michelin.


Ingrediente

3

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare45 min
Gătire45 min


Observații

Supa : puteti prepara supa care va place


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări

Super mulțumesc mult

Cu placere...intrati si pe https://www.youtube.com/channel/UC3-I73zW9Hk7EEaNbhfqxtw sa vedeti video retetele. Multumim

Ai dat o în... figuri cu Shalotta...

Atunci mai pe romaneste: salota (sau esalot, hasma, ceapa mica) :)


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

05/11/2019

Super !!!!

(0) (0) abuz
Doru, 04/11/2019

Doar pentru cubul de supa! Fara nu se poate? Un morcov, ceapa, pastarnac și puțin pătrunjel! Chiar trebuie cub chimic?

(0) (0) abuz
Badiu M, 14/01/2019

Excelenta ideea !

(0) (0) abuz
01/02/2018

Poate ai vrut sa scrii Valéry Giscard d’Estaing, ca era barbat, nu femeie, Valérie!

(1) (0) abuz
CAMELIA, 01/02/2018

Super !

(0) (0) abuz
cris_nedelcovici, 01/02/2018

ARATA FOARTE BINE !!!!

(0) (0) abuz



+