Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3...
Ingrediente: 2 pastravi; 2 morcovi mititei; 1 ceapa mica; 2 linguri de otet; apa cat sa acopere pestele din gratar; sare; sos maitre d'hotel. Sos: 100 g unt;...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1,5 kg carne vita Frunze dafin O lingurita piper O lingura faina de mustar O lingurita nucsoara rasa O lingurita cuisoare macinate O lingura...
Ingrediente: 3 bucati file de peste marinata: ½ lingurita ghimbir ras 3-4 lingurite zeama de lamaie ½ lingurita busuioc maruntit 1 lingurita boia de ardei...
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de ulei...
Ingrediente: picioare de porc (preferabil mai slab) 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa cativa catei de usturoi boia de ardei dulce sau iute dupa preferinta sare,...
Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou 1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de...