Ingrediente: 400-500 g. cotlet de porc fara os 3 fire usturoi verde 4 fire rozmarin 4 linguri ulei masline piper proaspat macinat 12 bucatele feliate de...
Ingrediente: pulpe si piept de cocos 1 fir de praz 2-3 catei de usturoi 1 lingurita de rozmarin cimbru uscat 1 lingurita de faina 3 lg de mustar dulce 1 pahar...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 3 linguri de otet de vin alb 3-4 linguri de vin alb 2 linguri de suc de lamaie 2 linguri de apa 1 catel mare de usturoi, dat prin razatoare 2...
Ingrediente: 1 kg muschiulet de miel 2 linguri ulei de masline 30 g unt sare , piper, rozmarin 2 buc rozmarin verde 3 bucati usturoi tocat marunt 200 ml vin...
Daca preparatele culinare ar putea sa vorbeasca, ar fi minunat! Si daca am primi o scrisoare de departe, sa zicem din Mexic, Salsa ar scrie simplu...”Cu dragoste...”
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...