Cocos cu sos de mustar si garnitura de orez
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se taie pulpele si pieptil de cocos in bucati potrivite. se ung cu putin ulei,se presara rozmarin si cimbru. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune la prajit in ulei incins, cu pielea in jos.
- Se prajiesc bucatilel pe ambele parti, cate 3-4 minute. Apoi se scot din tigaie si se pune prazul, tocat felii si usturoiul maruntit. Se adauga si mustarul, smantana amestecata cu o lingura de faina si vinul.
- Cand incepe sa fiarba pun din nou bucatile de cocos in tigaie. Se acopera si se lasa totul la foc mic sa fiarba cca. 30 de minute.
- Se poate introduce si la cuptor. Se serveste cu garnitura de orez.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pentru scadere colesterol este cea mai proasta reteta!!!!!
Punctează această reţetă