Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata

Ingrediente
2
Cost estimat: 4.44Euros€ (2.22€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele.
Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul. - Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).
- Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper.
Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 716Kcal
- Carbo: 5.8g
- Grăsimi: 64g
- Grăsimi sat.: 41.9g
- Proteine: 27.9g
- Fibre: 2.1g
- Zahăr: 4.8g
- ProPoints: 20
- SmartPoints: 31
Informații nutriționale pentru 1 porție (239g)
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!