Acasă - Petitchef
Rețete
Retete umplute
Retete umplute cu lamaie
Retete umplute cu lamaie si patrunjel
Retete umplute cu lamaie si patrunjel 8 rețete
(4 voturi), (2)
Altele Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente : 1 kg Ciuperci Champignon 4-5 cepe 3 Oua 4 Linguri Faina 1 Legatura Marar, 1 Legatura Patrunjel, Delikat, Pipe Ciuperci champignon cu Lamaie: 0.500...
(383 voturi), (26) , (228)
Felul principal Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente : 10 oua fierte tare ulei 1 lingurita mustar 1 galbenus de ou 1 lingura de lamaie patrunjel sare/piper 1 conserva pateu de ficat 1 smantana
(154 voturi), (19) , (60)
Antreuri Ușor 15 min
Ingrediente : 2 buc andive, o conservă ton bucăți, zeama de la 1/2 lămâie, frunzulițe de pătrunjel proaspăt.
(108 voturi), (13) , (68)
Felul principal Foarte ușor 30 min 1 oră
Ingrediente : 3 vinete 2 cepe 400 g carne tocata 1/2 lamaie 3 rosii patrunjel 4 catei usturoi sare, piper ulei
(55 voturi), (8) , (21)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente : 6 oua 1 conserva de ton (125-150g) 3-4 linguri maioneza 1 lingurita zeama de lamaie 1/2 ceapa rosie mica 1/2 legatura patrunjel
(202 voturi)
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
(10 voturi), (1) , (8)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente : 6 oua fierte tari, 150 g telemea de oi, 2 lg de smantana, 2-3 codite de ceapa verde. Pt. crema de somon: 150 g somon afumat, 100 g unt, 1 lg zeama...
(8 voturi), (1) , (3)
Antreuri Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente : 8-10 oua rosii, de casa cate doriti si de care aveti 2-4 felii sunca 1 catel usturoi 1 lingura mustar 6-8 masline verzi 2-3 linguri parmezan zeama...
(8 voturi), (13)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente : 4 oua 1 galbenus 1 castravete murat 100 g ciuperci din conserva 1 lingurita mustar zeama de lamaie patrunjel verde ulei sare,piper
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă