Andive umplute cu ton

Un aperitiv de care m-am indragostit :)
Ingrediente
3
Preparare
- De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)
Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți.
Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie.
Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul.
Împărțim tonul în mod egal în foile de andive.
Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel.
Și gata aperitivul nostru.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G
gh_m2021
am gătit această rețetă

anonymous
SUPER
anonymous
Usor bun
anonymous
Acum, primavara, ma asteptam la o reteta de cruditati, de conserve sunt satul. Se vede ca aceasta autoare nu pricepe mai mult!
E
elena.bica
Delicios
anonymous
Imi place, rapid si gustos
anonymous
Prea simplu,nici un condiment?Combinatia este gustoasa!
anonymous
Comentariul tău:Felicitari pt retete !
anonymous
Mmmmmmmmmm deliciciu
anonymous
Super gut!!!ist genau was ich gerne!!!
Punctează această reţetă