-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Andive umplute cu ton
Andive umplute cu ton
Un aperitiv de care m-am indragostit :)
-
(4.5/5 - 154 voturi)
-
20
-
60
Preparare
-
De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)
Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți.
Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie.
Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul.
Împărțim tonul în mod egal în foile de andive.
Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel.
Și gata aperitivul nostru.
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (20):
SUPER
Usor bun
Acum, primavara, ma asteptam la o reteta de cruditati, de conserve sunt satul. Se vede ca aceasta autoare nu pricepe mai mult!
Delicios
Imi place, rapid si gustos
Prea simplu,nici un condiment?Combinatia este gustoasa!
Comentariul tău:Felicitari pt retete !
Mmmmmmmmmm deliciciu
Super gut!!!ist genau was ich gerne!!!