Andive umplute cu ton

Andive umplute cu ton
Antreuri
Ușor
15 min

Un aperitiv de care m-am indragostit :)

Ingrediente

3

Preparare

  • De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)

    Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți.

    Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie.

    Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul.
    Împărțim tonul în mod egal în foile de andive.

    Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel.
    Și gata aperitivul nostru.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

gh_m2021

am gătit această rețetă
poza de gh_m2021
abuz

anonymous

SUPER

abuz

anonymous

Usor bun

abuz

anonymous

Acum, primavara, ma asteptam la o reteta de cruditati, de conserve sunt satul. Se vede ca aceasta autoare nu pricepe mai mult!

abuz

elena.bica

Delicios

abuz

anonymous

Imi place, rapid si gustos

abuz

anonymous

Prea simplu,nici un condiment?Combinatia este gustoasa!

abuz

anonymous

Comentariul tău:Felicitari pt retete !

abuz

anonymous

Mmmmmmmmmm deliciciu

abuz

anonymous

Super gut!!!ist genau was ich gerne!!!

abuz
  • pagina 1 / 2