Andive cu sunca
Un fel de mancare clasic, usor si care nu necesita multe ingrediente: andive si desigur sunca! Frumoasele andive de sezon insotite de un bechamel cremos si de cascaval ras, le-am lasat sa se gratineze in voie :-) O reteta reconfortanta de care ne place sa ne bucuram "calda", la cina.
Ingrediente
4
Materiale
- vas de copt de 30 cm
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
Curatati andivele si fierbeti-le timp de 10 minute in apa clocotita.
Infasurati fiecare andiva intr-o felie de sunca si puneti-le in vasul de copt.
Pregatiti bechamelul: topiti untul intr-o craticioara si adaugati faina dintr-o data. Amestecati.
Adaugati laptele putin cate putin in timp ce amestecati. Bechamel ar trebui sa se ingroase.
Puneti sare, piper si nucsoara rasa.
Se toarna bechamelul in vasul de copt peste andive. Presarati cu cascaval ras.
Coaceti 20 minute la 220°C.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Arată foarte bine dar ce este andive și unde se poate găsi
Mai multe despre andive gasiti aici https://www.petitchef.ro/articole/retete/andivele-sau-cicoarea-de-bruxelles-aid-1166
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: