Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Ingrediente: 350 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute 4 linguri de ulei de arahide (sau de floarea-soarelui) 1 capatana mare de usturoi, cateii...
Ingrediente: 290g faina 180ml lapte 1/2 lingurita zahar 1/2 lingurita sare 7g drojdie 1 lingura de lapte si o lingura de zahar extra (pentru activarea drojdiei)...
Daca preparatele culinare ar putea sa vorbeasca, ar fi minunat! Si daca am primi o scrisoare de departe, sa zicem din Mexic, Salsa ar scrie simplu...”Cu dragoste...”
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Dac? tot v-am povestit aici despre cum am încropit o mas?, vineri sear?, de dragul unui mujdei de usturoi, m?car s? vede?i ?i pentru ce mi-am pierdut eu timpul. Se iau c??eii de usturoi, se taie feliu?e, se dau cu pu?in? sare ?i se zdrobesc. Sigur, a?
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
?al?ul este un pe?te r?pitor de ap? dulce sau usor s?rat?; prefera apele curgatoare domoale, lacurile, apele din porturi, dar adânci. Lungimea sa este intre 40 cm - 1,30 m si poate atinge o greutate de pân? la 19 kg. In general, ceea ce gasim noi in pia