Vinete cu sos de usturoi si busuioc

Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Sarat vinetele si lasat o ora asa cu sarea pe ele.
- Intre timp ocupat de sosul de usturoi curatat usturoiul, si ras pe razatoarea mica. amestecat cu sare, ulei si apa pana s-a format o pasta mai lichida, daca intelegeti ce vreau sa spun. Ulterior adaugat busuioc si patrunjel.
- Dupa ce scurs vinetele de apa, tavalit prin faina si prajit pe ambele parti in uleiul incins bine turnat sosul de usturoi cat au fost fierbinti.
- Foarte buna ideea de a le manca cu paine prajita, data viitoare asa o sa mancam si noi. De data asta noi servit cu mamaliguta si porc sichuan
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă