Vinete cu sos de usturoi si busuioc

Vinete cu sos de usturoi si busuioc
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Sarat vinetele si lasat o ora asa cu sarea pe ele.
  • Intre timp ocupat de sosul de usturoi curatat usturoiul, si ras pe razatoarea mica. amestecat cu sare, ulei si apa pana s-a format o pasta mai lichida, daca intelegeti ce vreau sa spun. Ulterior adaugat busuioc si patrunjel.
  • Dupa ce scurs vinetele de apa, tavalit prin faina si prajit pe ambele parti in uleiul incins bine turnat sosul de usturoi cat au fost fierbinti.
  • Foarte buna ideea de a le manca cu paine prajita, data viitoare asa o sa mancam si noi. De data asta noi servit cu mamaliguta si porc sichuan

Punctează această reţetă

AAndreea.dorobantu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: