Pipote si inimi cu sos de usturoi

Pipote si inimi cu sos de usturoi
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Spalam si curatam pipotele si inimile si le punem intr-o tigaie cu ulei la inabusit, cand s-au rumenit putin adaugam usturoiul intreg sau pisat si tocanita de legume, peste care punem 2 cani de apa.
  • Le lasam pana scade apa si se formeaza sosul, condimentam cu sare , piper si boia.
    Asezonam cu verdeata.
pusikmeaPusikmea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Si fierb pipotele asa de repede/ este o aberatie!

abuz

Alin

Cu apa???

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Da

abuz

anonymous

Asa se scrie o reteta?

abuz