Pipote si inimi cu sos de usturoi

Pipote si inimi cu sos de usturoi
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paine cu usturoi si patrunjel


Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Spalam si curatam pipotele si inimile si le punem intr-o tigaie cu ulei la inabusit, cand s-au rumenit putin adaugam usturoiul intreg sau pisat si tocanita de legume, peste care punem 2 cani de apa.
  • Le lasam pana scade apa si se formeaza sosul, condimentam cu sare , piper si boia.
    Asezonam cu verdeata.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

09/03/2019

Si fierb pipotele asa de repede/ este o aberatie!

(0) (0) abuz
Alin, 18/01/2019

Cu apa???

(0) (0) abuz
23/03/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
04/02/2013

Da

(0) (0) abuz
27/07/2011

Asa se scrie o reteta?

(0) (0) abuz



+