Petitchef

Rețete sos ghimbir oțet

10 rețete
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong

Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong

(4 voturi), (13)
Felul principal Foarte ușor 15 min 5 min
Ingrediente: Prima marinadă: 250 gr pui (2 file) 250 ml de lapte A doua marinadă: sare piper 1 cățel de usturoi 1 bucată mică de ghimbir proaspăt 1 lingură de...
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute

Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute

(1 vot), (3)
Felul principal Foarte ușor 13 min 453 kcal
Ingrediente: 1 file de somon 1 lingură de Gochujang (pastă de ardei iute fermentat) 1/2 lingură ulei de susan 1 linguriță oțet de orez 1/2 cățel de usturoi 1...
Rețetă Broccoli și creveți cu sos coreean picant - o masă simplă, echilibrată și condimentată

Broccoli și creveți cu sos coreean picant - o masă simplă, echilibrată și condimentată

Felul principal Foarte ușor 5 min 20 min
Ingrediente: 1/2 glingură de ulei de susan 300 gr broccoli (1 broccoli) 10 creveți (aici fierți și congelați) 100 gr de orez tricolor Sos: 1 lingură de ulei de...
Rețetă Piept de pui cu sos de soia, lamaie si susan

Piept de pui cu sos de soia, lamaie si susan

(91 voturi), (5) , (90)
Felul principal Ușor 50 min 379 kcal
Ingrediente: 500 gr piept de pui 1 ceapa mica 2 linguri ulei 2 lingurite ghimbir ras coaja de la o lamaie zeama de la o lamaie 60 ml supa de pui 2 linguri otet...
Rețetă Muschi de porc cu sos de visine si cartofi taranesti la cuptor

Muschi de porc cu sos de visine si cartofi taranesti la cuptor

(86 voturi), (6) , (50)
Felul principal Ușor 20 min 1 oră
Ingrediente: Am folosit: 1 muschi de porc (pestisor) putina faina sos soia vin rosu usturoi ceapa 4-5 feliute carnati chorizo cartofi,ulei,ghimbir,otet xeres...
9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbir

9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbir

(420 voturi)

Ghimbirul a fost folosit ca un medicament de mii de ani pentru a trata o gama larga de boli, dar in afara de uz medicinal, acest tubercul a fost folosit drept condiment in preparate culinare de aproape 4500 de ani.

Rețetă Smochine coapte cu prosciuto si mascarpone in sos de coacaze

Smochine coapte cu prosciuto si mascarpone in sos de coacaze

(7 voturi), (1) , (10)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 4 smochine proaspete si bine coapte 4 feliute de prosciuto crudo 1 cutiuta de mascarpone 3-4 crengute de coacaze proaspete 7-8 mieji de nuca...
Rețetă Pui gong bao

Pui gong bao

(9 voturi), (4)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 2 piepti de pui dezosati, fara piele, taiati bucatele 1 lingura de ulei de alune 5 ardei iuti rosii uscati 2 catei de usturoi tocati marunt 2 cm...
Rețetă Porc dulce-acrisor

Porc dulce-acrisor

(7 voturi), (1) , (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 600 g carne slaba de porc (muschi), taiata cubulete 5 linguri ulei de arahide sau floarea soarelui 4 catei de usturoi, tocati marunt 3 cm de...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Peste dulce-acrisor

Peste dulce-acrisor

(3 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 35 min 20 min
Ingrediente: 400 g de file de pangasius amidon si un ou 1/2 ceasca vin alb o lingura de sos de soia doua linguri de otet doua linguri de sos hoisin o lingura...
Rețetă Cus-cus cu legume si sos

Cus-cus cu legume si sos

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: pentru sos: 200 g. dovlecel 30 g. stafide 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 2 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o...
Cateva cuvinte despre … Ghimbir

Cateva cuvinte despre … Ghimbir

(11 voturi)

Ghimbirul este recunoscut pentru nota sa usor muscatoare si fierbinte, pentru aroma sa bogata, dulce, calda si lemnoasa.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează