Ingrediente: pt aluat de: 400 g faina alba 1 zahar vanilat 3 oua 1/2 litru apa minerala un praf de sare 1 lingura de ulei Pt umplutura: 350 urda 2 galbenusuri...
Ingrediente: 2 pachete foi de placinta 1oo ml ulei 500 grame branza Riccota (sau urda) 500 grame branza de vaci 150 grame smantana 2 oua 1/2 lingurita sare 250...
Ingrediente: 400 g faina 200 g unt 200 g smantana coaja si zeamana de la 1 lamaie 1 praf de copt 1 galbenus 1 ou intreg 1 varf linugrita sare fina 50 g zahar...
Obtinuta prin precipitare in urma fierberii a unui amestec de lapte de vaca sau de oaie cu zer ramas dupa prepararea casului, urda este o branza proaspata.
Ingrediente: Pentru mancarea de vinete: 3 vinete proaspete o ceapa un catel de usturoi 2 linguri de ulei de masline 3 linguri de smantana 2 linguri de faina de...
Ingrediente: Pentru clatite : 2 cani faina (aprox) 2 oua 1 cana bere 1 L apa minerala un praf sare 2 linguri zahar Pentru umplutura : 350 g urda 1 ou 50 g...
Ingrediente: 500 g macaroane 3 oua 1 cana de zahar 200 g ricotta (urda) 250 g feta sfaramata coaja de la o jumatate lamaie 1/2 lingurita vanilie 2 linguri...
Ingrediente: pt aluat de: 400 g faina alba 1 zahar vanilat 3 oua 1/2 litru apa minerala un praf de sare 1 lingura de ulei cateva picaturi colorant alimentar Pt...
Ricotta este o specialitate de branza produsa in Italia, obtinuta prin coagularea zerului de lapte de oaie. Este un produs ideal pentru persoanele interesate de o alimentatie echilibrata si sanatoasa datorita continutului scazut de grasimi si continutului ridicat de...