Vinete pane cu urda si ardei gras

Ingrediente
2
Preparare
Preparare45 min
Gătire20 min
- Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram cu sare si le lasam deoparte.
- Urda, o amestecam cu smantana, cu ardeiul tocat marunt, sare si putin piper. Rondelele de vanata, le stergem de zeama lasata si le trecem rand pe rand prin faina, ou si pesmet.
- Incingem uleiul intr-o tigaie si rumenim vinetele pe ambele parti, dupa care le scoatem dinnou la scurs intr-o strecuratoare.
- Dupa ce s-au prajit si scurs, asezam paneurile una peste alta avand intre ele crema de urda si ardei. Deasupra mai punem un strat de crema si decoram cu feliute de ardei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O reteta de sezon.
anonymous
Nu se pune virgula intre subiect si predicat, vezi "Urda, o amestecam" sau "Rondelele de vanata, le stergem".
C
costi1960
Foarte multa prajeala. O fi bun dar ficatul plinge !
anonymous
Bune usor defacut
anonymous
ASA MAI MERGE Fara termeni sofisticati usor de preparat si la indemana oricui.
anonymous
Asta numai fel principal nu e!
Punctează această reţetă