Vinete pane cu urda si ardei gras

Vinete pane cu urda si ardei gras
Felul principal
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare45 min
Gătire20 min
  • Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram cu sare si le lasam deoparte.
  • Urda, o amestecam cu smantana, cu ardeiul tocat marunt, sare si putin piper. Rondelele de vanata, le stergem de zeama lasata si le trecem rand pe rand prin faina, ou si pesmet.
  • Incingem uleiul intr-o tigaie si rumenim vinetele pe ambele parti, dupa care le scoatem dinnou la scurs intr-o strecuratoare.
  • Dupa ce s-au prajit si scurs, asezam paneurile una peste alta avand intre ele crema de urda si ardei. Deasupra mai punem un strat de crema si decoram cu feliute de ardei.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O reteta de sezon.

abuz

anonymous

Nu se pune virgula intre subiect si predicat, vezi "Urda, o amestecam" sau "Rondelele de vanata, le stergem".

abuz

costi1960

Foarte multa prajeala. O fi bun dar ficatul plinge !

abuz

anonymous

Bune usor defacut

abuz

anonymous

ASA MAI MERGE Fara termeni sofisticati usor de preparat si la indemana oricui.

abuz

anonymous

Asta numai fel principal nu e!

abuz