Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram cu sare si le lasam deoparte.
Urda, o amestecam cu smantana, cu ardeiul tocat marunt, sare si putin piper. Rondelele de vanata, le stergem de zeama lasata si le trecem rand pe rand prin faina, ou si pesmet.
Incingem uleiul intr-o tigaie si rumenim vinetele pe ambele parti, dupa care le scoatem dinnou la scurs intr-o strecuratoare.
Dupa ce s-au prajit si scurs, asezam paneurile una peste alta avand intre ele crema de urda si ardei. Deasupra mai punem un strat de crema si decoram cu feliute de ardei.
Comentarii:
O reteta de sezon.
Nu se pune virgula intre subiect si predicat, vezi "Urda, o amestecam" sau "Rondelele de vanata, le stergem".
Foarte multa prajeala. O fi bun dar ficatul plinge !
Bune usor defacut
ASA MAI MERGE Fara termeni sofisticati usor de preparat si la indemana oricui.
Asta numai fel principal nu e!