Ingrediente: Aluatul: 280 gr de faina 1 lingura zahar 1 lingurita de sare 10 gr drojdie proaspata 120 ml lapte 60 ml apa 30 gr unt Umplutura: 4 linguri sos de...
Ingrediente: Pentru blat : 1 pahar de apa calduta 25 gr drojdie 1 lingurita mica de zahar 1 lingurita sare 3 linguri de ulei faina cat cuprinde Pentru...
Ingrediente: Pentru aluat: 400 g faina alba o cana cu apa calduta drojdie (eu am folosit Pakmaya,pachetelul de 25 g, dar puteti folosi si uscata 2 pliculete)...
Pizza este o mâncare delicioasă, un amestec desăvârșit de gusturi și de arome care satisface și cele mai exigente gusturi. Fie că este vorba de rețeta tradițională de pizza sau de varianta românească de pizza acest fel de mâncare este potrivit pentru orice ocazie și...
Ingrediente: Felii de paine (eu am avut nevoie de 8 felii-depinde de marimea painii si a tavii in care ati hotarat sa pregatiti pizza), 1 piept de pui, salam,...
Ingrediente: Pentru blat - 250 g faina - 20 g drojdie - sare - 1 lingurita zahar - 3 linguri ulei - 150 ml apa Pentru umplutura - pasta de rosii pentru uns...
Ingrediente: INGREDIENTE pentru blat: 250 g faina 130 ml apa 15 g drojdie 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 1 lingurita ulei INGREDIENTE umplutura: 200 g sunca...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml apa 10 gr drojdie 1 lingura rasa sare Compozitie: 100 g salam uscat de sibiu 150 g sunca putin afumata 3-4 linguri...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 500 g faina drojdie (cat o nuca) 4 linguri ulei 2 cani lapte caldut sare 1 conserva cu ciuperci oregano 200 g cascaval 1 ardei rosu sos de rosii
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 7g 40 g unt 10 ml ulei 1 lingurita zahar 1 lingurita sare Pentru topping : salam...
Ingrediente: Aluat:1 ou,100g faina, o lingura ulei de floarea soarelui,apa(preferabil carbogazoasa), sare, piper Umplutura: 100g sunca sau ciuperci sau cabanos...