Acest aluat il fac de cate ori fac pizza. Am descoperit ca este foarte pufos si noua ne place foarte mult. Aluatul se poate framanta sau face la masina de paine asa cum l-am facut si eu, pe programul de framantare si dospire.
A programat masina la programul Dough si a asteptat. Intre timp am taiat sunca feliute si am ras cascavalul Cand aluatul a fost gata, l-a intins pe o suprafata data cu faina si l-a uns cu ketchup.
A presarat apoi sunca, ciupercile si cascavalul apoi am mai ous putin ketchup si am rulat strans aluatul. Cu cutitul imnuiat in faina a taiat felii de doua degete grosime pe care le-a asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unsa putin.
A mai lasat 15 minute sa creasca aluatul apoi am ras cascaval deasupra fiecarui melcisor si am pus cate 2 lingurite din oul batut, deasupra lor. Tava am dat-o la cuptorul dinainte incalzit aproximativ 45 minute pina se coc melcisorii si prind o culoare aramie.
Comentarii:
E bun si aspectuos.