Pentru blat, vom cerne faina intr-un vas. In centru se va toarne apa amestecata cu drojdia si zahar, pe care amestecat in prealabil. Se adauga sarea si uleiul, dupa care se framanta pentru 5-8 minute.
Cand s-a obtinut o coca omogena, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Intre timp pregatim sosul pentru pizza.
Se iau toate ingredientele, adica : bulionul, ketchupul, uleiul, apa si condimentele , adica: piperul, oregano si foile de dafin si se pun intr-un vas care se pune pe foc .
Se da in clocot si se tine pentru vreo 5 minute, pana cand devine un sos mai dens.Ingredientele pentru umplutura se vor spala, curata si felia.
Cand aluatul pentru blat si-a dublat volumul, se intinde pe o tabla de lucru dupa care se pune intr-o tava in care vom pregati pizza. Folosit tava de la aragaz. Daca aveti putina indemanare, intindeti foaia cu mana si nu cu sucitorul.Se unge foaia cu sos de pizza. Deasupra se va aseza umplutura, astfel.
Comentarii:
Arata delicious!
Minunata
Ff buna.....excelenta.......o poti manca dimineata , la pranz si seara.....
Nu
Foarte bun buna la cina din aceasta seara o pun in practica
Foarte buna pizza completa , buna , buna