Pizza de casa

Pizza de casa
Felul principal
5 porții
Ușor
2 h 40 m

Din cate pizza am mancat, pot spune ca cea facuta in casa este cea mai buna. Si imediat dupa ce este scoasa din cuptor, dar si rece, spre deosebire de cele din pizzerii. Si, desi nu mi-a iesit din prima, am tot incercat pana am invatat sa prepar si eu o pizza de casa, cu acel aluat pufos si din belsug. Si iata, ca dupa multe incercari, am reusit. Pentru o pizza de casa, puteti folosi orice aveti in frigider, orice fel de carne, orice fel de legume.


Ingrediente

5

Pentru aluat:

Pentru pizza:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 ore
Gătire40 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
24/08/2022

Foarte buna!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Julia, 14/04/2021

Multumesv!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/11/2016

Reteta e foarte buna, dar as face o precizare. Eu nu pun mozzarela de la inceput. O bag la cuptor fara si dupa ce s-a rumenit o scot, rad mozzarele si o mai bag 5-10 minute deoarece nu imi place sa se usuce, sa se intareasca si sa se arda mozzarela pe deasupra. In felul asta se coace ( se patrunde) blatul si componentele mult mai bine. Sa aveti pofta.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
05/10/2016

Maxim. Reușită garantată. Super bună.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/01/2014

Fb

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/10/2013

Imi lasa gura apa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
dica_e2020, 12/09/2020

Pizza cu aluat subtire? cam deloc,am facut pentru 10 portii,deci cantitatile din reteta duble.

poza de dica_e2020
(0) (0) abuz
28/12/2013

:;xx;x;x:X:XX:

(0) (0) abuz
10/12/2013

Si a noastra e la fel

(0) (0) abuz
21/10/2013

Belea

(1) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+