Ingrediente: 3 gulii potrivite jumatate de ceapa rosie sau de apa 100 g masline ulei de masline sucul de la 1/2 de lamaie sare, piper, 2-3 fire de patrunjel
Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi medii sau 1 mare 1 patrunjel 1 gulie potrivita o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 rosie 200 g mazare verde 300-400...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 500 g carne de vita taita cubulete 800 g fasole verde la conserva 2 cepe 4 morcovi 4 teline 2 pastarnac Un sfert gulie Delikat 200 g rosii...
Ingrediente: Pentru mancarea de vinete: 3 vinete proaspete o ceapa un catel de usturoi 2 linguri de ulei de masline 3 linguri de smantana 2 linguri de faina de...