Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de...
Ingrediente: Pentru 4 foi coapte pe dosul tavii de aragaz : 15 linguri bulion 15 linguri ulei 9 linguri de zahar O lingurita de bicarbonat de sodiu 1 kg faina...
Ingrediente: blat: 1 cana zahar 1 cana apa 1/2 cana ulei 1 borcan mic cu gen de prune 3 linguri cacao o mana nuci pisate o lingurita rasa bicarbonat stins cu...
Ingrediente: 300 g. resturi de blat 150 g. biscuiti 180-200 ml. lapte 50-80 g. unt 2 sticlute esenta de rom 4 linguri zahar 2, 3 linguri cacao 2 linguri gem de...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: 140 g prune uscate, 1 esență de rom, 120 g ciocolată, 100 ml ulei, 4 oua, 150 g zahar, 100 g nuca, 100 g faina, 1 plic praf de copt, sare.
Ingrediente: 200 g unt 3 oua 3 linguri smantana faina gem de prune zahar pudra esenta de vanilie esenta de rom miez de nuca 2 pliculete de ness 1 plic praf de...
Ingrediente: Pentru blat: 250- 300 g biscuiti 50 g alune sau nuci -100 g unt moale esenta de rom 1 lingurita scortisoara 1 lingura cacao 2 linguri zahar farin...