Ingrediente: 900 g piept de pui, taiat in bucati nu foarte mici 120 g iaurt 120 g unt 450 g orez basmati 3 cepe , feliate subtire 6 catei de usturoi, rasi fin...
Ingrediente: 500 g calamari 20 creveti mari 3 langustine cate una pentru fiecare 500 g midii 2 cepe mari 5 catei usturoi 300 g rosii in bulion 10 linguri ulei...
Ingrediente: orez cu bobul rotund 1 ceapa 1 ardei rosu 1 ardei verde 2 linguri de boabe de mazare 2 catei de usturoi 2-3 linguri ulei de masline 20 creveti...
Arancini sunt sfere din orez (cu diametrul de 8-10 cm) umplute de obicei cu un ragu din carne de porc, boabe de mazare si mozzarella, tavalite apoi prin ou si pesmet si prajite in baie de ulei.
Ingrediente: 1 kg orez 200 g creveti proaspeti 200 g calamar rondele 200 g scoici albe (almejas) 200 g bonito sau ton conserva 1/2 kg scoici negre(mejillones)...
Ingrediente: 10 creveti nedecorticati pentru final 150 gr creveti decorticati 200 gr carne de porc taiata cuburi 200 gr carne de pui taiata cuburi un ardel...
Ingrediente: 2 pahare orez jumatate ceapa 200 g pancetta afumicata un cubulet knorr jumatate pahar cu vin alb unt cam cit doua nuci un pliculet sofran doua...
Ingrediente: 600 ml fond de pui, sau de legume 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa mica, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati marunt 200...
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt (sau 3 linguri ulei de masline) 1 l supa clara de vita (facuta in casa, nu din cub!) maduva de la oasele de vita...
Dupa orez, taiteii de orez sunt cel mai utilizat produs in Asia. Ingredientele sunt simple: apa si faina de orez. Cu toate acestea, uneori, alte ingrediente cum ar fi faina de tapioca sau amidonul de porumb sunt adaugate pentru a imbunatati transparenta sau a creste...