Paella cu fructe de mare

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Punem intr-o cratita uleiul de masline , ceapa si usturoiul taiate marunt se pun sa se caleasca ,cand au devenit sticloase se adauga ardeii taiati si ei marunt si se lasa sa se inmoaie bine.
  • Apoi se adauga restul ingredientelor , lasand langostele ,midiile si 3-4 scoici , se inabuse putin dupa care se adauga 1 1/2 l apa, sare, piper, boiaua si sofranul. Se lasa sa fiarba cca 30 minute. Daca vedeti ca a scazut prea mult apa se mai poate adauga putin.
  • Intr-o tigaie sau cratita nu prea inalta ,dar intinsa se pune un polonic de orez pentru o persoanadeci pentru doua persoane 2 polonoci cu orez, peste care se toarna 4 polonice cu supa realizata si pe urma ingredientele din ea.
  • Se amesteca putin dupa care se pun peste, langostele,midiile si scoicile ce le.am pastrat. Se pune la foc mic pentru 25 minute dupa care opriti focul acoperiti si lasati inca 5 minute ,inainte de a servi.
  • Orezul nu trebuie sa fie fiert prea tare pentru a nu se lipii boabele,trebuie sa fie "al diente".
CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: