Paella cu fructe de mare
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Punem intr-o cratita uleiul de masline , ceapa si usturoiul taiate marunt se pun sa se caleasca ,cand au devenit sticloase se adauga ardeii taiati si ei marunt si se lasa sa se inmoaie bine.
- Apoi se adauga restul ingredientelor , lasand langostele ,midiile si 3-4 scoici , se inabuse putin dupa care se adauga 1 1/2 l apa, sare, piper, boiaua si sofranul. Se lasa sa fiarba cca 30 minute. Daca vedeti ca a scazut prea mult apa se mai poate adauga putin.
- Intr-o tigaie sau cratita nu prea inalta ,dar intinsa se pune un polonic de orez pentru o persoanadeci pentru doua persoane 2 polonoci cu orez, peste care se toarna 4 polonice cu supa realizata si pe urma ingredientele din ea.
- Se amesteca putin dupa care se pun peste, langostele,midiile si scoicile ce le.am pastrat. Se pune la foc mic pentru 25 minute dupa care opriti focul acoperiti si lasati inca 5 minute ,inainte de a servi.
- Orezul nu trebuie sa fie fiert prea tare pentru a nu se lipii boabele,trebuie sa fie "al diente".
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!