Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas

Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 45 m

Va tenteaza o paella ca in Spania? Daca da, va propunem o reteta explicata pas cu pas. Veti realiza ca paella este mult mai usor de facut decat va imaginati ;-) O mica precizare: daca doriti sa creati o paella frumoasa, traditional spaniola, nu amestecati niciodata carnea cu pestele! Trebuie sa fie ori una ori cealalta.


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare45 min
Gătire1 oră


Observații

bulionul de creveti: puteti utiliza si bulion gata preparat


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/08/2021

Eu am vazut paella cu fructe de mare ,orez ,ardei si mazare pe un post tv ,asa ca nu are ce sa fie rau

(0) (0) abuz
doru, 28/07/2020

Vaia mierda

(0) (1) abuz
Xxskulls, 19/04/2018

Asta este pilaf cu ceva...foarte departe de ceea ce se numeste paella

(0) (0) abuz
ilinca, 19/12/2017

Aceasta reteta o fi ce vreti voi , dar paella cu siguranta nu e ! Sa incepem de la cratita , ptr. 400gr de orez o cratita de 30 cm e f. mica , trebuie sa ramana orezul gata de grosimea unui deget , asa ca vorbim de o cratita de peste 45 cm . Nu se pun ardei nici verzi nici rosii , nu se pune bulion , nu se pune piper si ce e mult mai important la o paella pui intai supa dupa care orezul si niciodata nu se amesteca cu celelalte ingrediente ! Nu mai stricati retetele originale !

(0) (1) abuz
11/11/2017

Patrunjel???? Absolut interzis sa pui patrunjel in paella. Sosul de paella se face din ardei, rosii, ceapa si usturoi taiate cat mai marunt incet si la prajit un ulei de masline la foc mic.

(0) (0) abuz



+