Intr-o tigaie metalica cu baza cat mai mare se pune uleiul la incins se taie cuburi carnea de porc, pui, ardeiul si cateii de usturoi se adauga in uleiul incins carnea de porc si cea de pui.
Se prajesc 5 minute la foc mare se adauga ardeiul si usturoiul si se mai calesc inca 5 minute se adauga pasta de tomate, mazarea si 300 ml apa si condimentele.
Se fierb inca 10 minute toate ingredientele se adauga crevetii decorticati adaugam orezul si amestecam in tigaie ca orezul sa fie distribuit uniform.
Se mentine tigaia pe foc la flacara medie timp de 10 minute fara a se mai invarti se adauga crevetii nedecorticati si se mai lasa inca 10 minute pe foc mediu pana tot lichidul se evapora.
Se verifica orezul daca e fiert si de pune un prosop umed peste tigaie pentru 5 minute se serveste cu lamaie si un vin alb.
Comentarii:
Nope...si asta este tot pilaf... departe de paella
Super!!!!