Paella cu creveti si mazare
Ingrediente
4
Preparare
Preparare45 min
Gătire20 min
- Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul.Adauga ceapa tocata marunt, ardeiul feliat si cateii de usturoi si caleste-le pana cand se inmoaie, 5-8 minute.Adauga orezul, 1 lingurita boia de ardei dulce si 1 lingurita chilli si caleste-le 1-2 minute.
- Inmoaie sofranul in 200 ml zeama de supa de pui apoi adauga zeama in tigaie.Amesteca, da focul mai mare si lasa sa fiarba 1 minut apoi adauga inca 300 ml zeama de supa de pui, amesteca si mai lasa sa fiarba 1-2 minute iar in final adauga restul de zeama de supa de pui si lasa totul sa fiarba pana cand lichidul aproape s-a absorbit in intregime.
- Adauga in tigaie crevetii, mazarea si patrunjelul tocat, amesteca apoi acopera cratita si lasa totul sa fiarba 5-10 minute ? daca lichidul s-a absorbit mai adauga putina apa pentru ca orezul sa nu se lipeasca de tigaie.Asezoneaza cu sare si piper dupa gust apoi serveste preparatul cu felii de lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă