Petitchef

Paella

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Turnam uleiul in paellera(vasul specific in care se prepara paella).Cand uleiul se incalzeste adaugam puiul si iepurele sa se prajeasca.Asezonam cu sare si lasam la prajit pana ce capata o culoare aurie.
  • Adaugam calamarul si ardeiul taiat felii lungi si subtiri sau cubulete. Se adauga si pasta de tomate. Lasam sa se caleasca bine.
  • Adaugam crevetii, scoicile albe, cigalas si scoicile negre. Odata ce totul este bine calit se scot cigalas si scoicile negre, care vor fi folosite ulterior la decorat.
  • Adaugam apa, pentru fiecare pahar cu orez 2 pahare si jumate de apa.
    Cand incepe sa fiarba se adauga maslinele bonito sau ton din conserva si sofranul.
  • Se lasa la fiert intre 10 si 15 min si se mai adauga sare daca e nevoie. Se adauga orezul si se lasa la fiert timp de 20 min. la foc lent. Cinci minute inainte de a stinge focul, se aseaza cigalas si scoicile negre.
  • Paella asta am servit-o mai recent in dec 2008, la masa de ramas bun(la plecarea noastra din Spania) pe care au pregatit-o niste oameni deosebiti si prieteni adevarati,pot spune ca sunt chiar a 2-a familie pentru noi.


Poze

Paella
Paella - poza 2
Paella - poza 3
Paella - poza 4
Paella - poza 5
Paella - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

denisa24, 20/04/2018

Daca asta este reteta pentru pallea cu cate un kg din fiecare , atunci mai bine facem mancare pentru un régimen intreg , innaite de a publicabine o reteta si ingredientele , trebuie sa te informezi mai bine asupra cantitatilor .

(0) (0) Abuz
Xxskulls, 19/04/2018

Nici asta nu este paella...

(0) (0) Abuz
11/03/2012

Delicioasa cred,dar prea multa munca,prea multa prajeala,mult timp de preparare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Paella super rapida la multicooker cookeo
Paella super rapida la multicooker cookeo
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu calamar
Orez cu calamar
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Risotto cu st jacques si sofran
Risotto cu st jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Dorada în lapte de cocos
Dorada în lapte de cocos
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Paella – o mancare de 5 stele culinare Paella – o mancare de 5 stele culinare

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează