Paella

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Turnam uleiul in paellera(vasul specific in care se prepara paella).Cand uleiul se incalzeste adaugam puiul si iepurele sa se prajeasca.Asezonam cu sare si lasam la prajit pana ce capata o culoare aurie.
  • Adaugam calamarul si ardeiul taiat felii lungi si subtiri sau cubulete. Se adauga si pasta de tomate. Lasam sa se caleasca bine.
  • Adaugam crevetii, scoicile albe, cigalas si scoicile negre. Odata ce totul este bine calit se scot cigalas si scoicile negre, care vor fi folosite ulterior la decorat.
  • Adaugam apa, pentru fiecare pahar cu orez 2 pahare si jumate de apa.
    Cand incepe sa fiarba se adauga maslinele bonito sau ton din conserva si sofranul.
  • Se lasa la fiert intre 10 si 15 min si se mai adauga sare daca e nevoie. Se adauga orezul si se lasa la fiert timp de 20 min. la foc lent. Cinci minute inainte de a stinge focul, se aseaza cigalas si scoicile negre.
  • Paella asta am servit-o mai recent in dec 2008, la masa de ramas bun(la plecarea noastra din Spania) pe care au pregatit-o niste oameni deosebiti si prieteni adevarati,pot spune ca sunt chiar a 2-a familie pentru noi.
DDeea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

denisa24

Daca asta este reteta pentru pallea cu cate un kg din fiecare , atunci mai bine facem mancare pentru un régimen intreg , innaite de a publicabine o reteta si ingredientele , trebuie sa te informezi mai bine asupra cantitatilor .

abuz

Xxskulls

Nici asta nu este paella...

abuz

anonymous

Delicioasa cred,dar prea multa munca,prea multa prajeala,mult timp de preparare

abuz