Ingrediente: 200 g unt 40 g miere 2 linguri zahar brun 1 ou 150 prune uscate(tocate marunt) 40 praf de roscove 300 g faina 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf...
Mierea este compusa din doua zaharuri principale, levuloza si dextroza. Mierea este rapid absorbita in sange, oferind un impuls de energie rapid pentru organism. Contine, de asemenea proteine, vitamine si minerale, dar nu contine colesterol.
Ingrediente: Cele 2 pulpe de rata le-am lasat 12 ore la marinat in reteta de marinata postata pe blog…pentru cei care nu doresc sa o mai caute : Avem asa cum am...
Ingrediente: 2 pahare cu apa 8 linguri de ulei 1 plic zahar vanilat, esenta de vanilie 100 g nuci maruntite foarte fin 6 linguri de miere 5 linguri de gem de...
Ingrediente: Tava aprox 40X26. 55g faina de grau 70g faina de secara obtinuta din fulgi de secara macinati 4-5 lg miere 6 oua 1 lingura visinata, afinata sau...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.