Petitchef

Rata crocanta parfumata

Asa cum am promis,revin cu reteta pentru Rata crocanta parfumata,o reteta plina de savoare care pe mine m-a impresionat mult datorita diversitatii aromelor. Pot spune cu o usoara urma de gluma, ca mi-a facut Pastele mai frumos aceasta rata crocanta

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Cele 2 pulpe de rata le-am lasat 12 ore la marinat in reteta de marinata postata pe blog…pentru cei care nu doresc sa o mai caute :

In punga am mai pus:

Preparare

  • Am pus toate ingredientele de mai sus in punga cu pulpe,am amestecat bine dupa ce am legat punga la gura si am dat punga la frigider.

    Dupa acest timp in care rata s-a marinat si s-a fragezit totodata de la sosul de soia, am luat o tava deloc adanca (ca o tava in care facem fursecuri),am pus pe tava hartie de copt …FINO bineanteles, si am dat la cuptor pentru 15 minute la foc mediu spre tare.
  • Dupa 15 minute am scos carnea din cuptor si am lasat-o sa se raceasca bine de tot,apoi am taiat-o de pe os, in cubulete pe care le-am dat prin amidon si apoi le-am prajit in ulei de cocos bine incins.

    Cand a devenit crocant (se vede in tigaie cand a prins o crusta aurie…e cam gata) am scos bucatile de carne pe un servet de hartie sa absoarba grasimea. Am servit rata pe un pat de castravete si ridichi taiate cubulete.

    A fost delicios si o mancare usoara si buna pe care merita sa o incercati!

    Pofta mare!
  • Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com


Întrebări:




Comentarii:

08/10/2013

Buna rau!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Para, sora marului sau darul zeilor? Para, sora marului sau darul zeilor?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează