Ingrediente: 16 piscoturi 200 g crema Mascarpone 200 ml frisca lichida 300 g fructe de padure 2 linguri zahar pudra 2 linguri coaja rasa de lamaie si portocala...
Ingrediente: 200 g piscoturi (~15 bucati) 250 g mascarpone 4 oua 4 linguri zahar alb 1 lingura zahar brut 200 ml cafea tare 2 ml esenta de rom afine (~50g)
Ingrediente: Blat: 4 oua 30 g amidon 35 g faina 60 g zahar 2 g praf copt Coaja rasa de portocala Crema: 250 g mascarpone 50 ml lapte de cocos 60 g zahar 300 g...
Ingrediente: Spuma de mascarpone 250 gr mascarpone 1 ou Zahar (eu am pus cam 3 linguri rase la galbenus si 4 la albus) Sosul de fructe 200 gr fructe de padure...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 400 g fructe de padure congelate 50 g zahar 1 lamaie 250 g mascarpone 1 ou 2 linguri zahar fin 2 foi gelatina 100 g biscuiti digestivi 40 g unt
Ingrediente: 4 oua piscoturi de sampanie 500 ml frisca 2 plicuri gelatina foi 240 ml lapte 200 g zahar 1 pachet fructe de padure congelate 500 g mascarpone 200...
Ingrediente: 250 -300ml vin alb 2 lingurite de zahar 2 linguri de dulceata de fructe de padure(putem folosi fructe congelate si crestem cantitatea de zahar)...
Ingrediente: Blat de biscuiti: 300 g biscuiti petit beure 150 g unt 2 linguri zahar pudra 1 lingura cacao Crema: 300 g branza de vaci 250 g mascarpone 350 ml...
Originara din Italia, din regiunea Lombardia, mascarpone este o branza legendara cu radacini de prin secolul al 16-lea, recunoscuta mondial ca produs al bucatatiei italiene.