si cu un sos acrisor de fructe de padure. Asa am incununat o seara frumoasa petrecuta alaturi de prietenii nostri Diana si Adi si pot sa spun cu mana pe inima ca acest desert este nu numai delicios, ci si foarte simplu de facut. Asta pentru ca asa cum v-ati putut da deja seama este „pe jumatate facut in casa”, cum spune o emisiune culinara. Bine, bine, daca tot vreti sa-mi gasiti nod in papura, recunosc: pe un sfert facut in casa. Dar ce conteaza cand la sfarsit iti culegi meritele cu zambetul pe buze,
Pentru spuma de mascarpone amestecam galbenusul cu zaharul, adaugam mascarpone, iar albusul batut bat cu zaharul il punem la sfarsit, mixand usor ca sa nu isi piarda din volum. Dati compozitia la frigider si pregatiti sosul, incalzind fructele pe foc mic cu zaharul, pana acesta se topeste. Pe croissante am mai pus putin unt si le-am incalzit doua minute la cuptor, le-am cadorisit cu spuma de mascarpone si sosul de fructe. Putin zahar pudra pentru acel finish touch si da, da, da, experienta asta se va repeta.
Comentarii:
Delicios
DAAAAAA ,bun .....multumesc pt idee ....
A fost delicios si foarte usor de facut
Delicioasa
Grozav