Biscuitii se sfarama, se amesteca cu zahar, cacao si unt topit. Se pune compozitia intr-o forma de copt detasabila, pe hartie de copt si se coace 7-8 minute. A lasat-o 10 minute si a iesit cam prea crocant .
Fructele de padure se paseaza pana rezuolta un piure fin. Altfel e neplacut sa simtim printre dinti samburii fructelor.
Branza se amesteca cu zaharul pudra, se adauga mascarpone si se bate cu mixerul pana rezulta o crema fina si spumoasa. Se adauga frisca batuta.
Pe o tava punem blatul de biscuiti si inelul detasabil si punem jumatate din crema de branza. In cealalta jumatate punem 3 linguri din piureul de fructe, apoi punem crema roz peste cea alba.
Gelatina o hidratam in putina apa. Piureul il amestecam cu zaharul si il fierbem pana se topeste zaharul.
Apoi il luam deoparte si adaugam gelatina hidratata. Amestacam si lasam sa se racoreasca dupa care turnam peste crema de branza. Punem tava la frigider pana se incheaga jeleul.