Am desfacut de curiozitate cartofii de la Auchan si voiam sa fac ceva cu ei. Si m-am apucat de scotocit prin casa si mi-a iesit o chestie care i-a placut tare mult.
Eu mi-am golit camara de conserve de legume , sigur ca se poate face si din leg
A venit toamna si la noi, cu ploi si frig, cu soare sfios, cu frunza ruginie. Cu alte cuvinte, a venit vremea sa trec la meniul toamna-iarna :) Am cumparat mai demult o punguta cu boabe de fasole din soiul lima , un soi cu boaba plata si foarte mare, in
Dupa cum stiti Italia e patria pastelor ,italienii sant atat de inventivi caci pot combina pastele aproape in toate felurile numai dulci nu le fac!Deci ati inteles bine titlul PASTE(in cazul meu mezze penne) CU FASOLE!!! Cum nu le-am vazut postate (eu
Va ziceam zilele trecute ca am cumparat de la Obor niste ardei . Ei bine, s-au dovedit periculos de iuti, ustura numai si cand ma uit la ei. De mancat ca atare nici nu putea fi vorba asa ca i-am copt si i-am facut un sos, pasta, pe care, in prima tura am
Este o reteta pe care o fac in fiecare an si nu se strica niciodata. Este simpla: Se poate folosi orice fel de pastai, verzi sau galbene. Sa fie tinere (cu bobul un pic format), proaspete (casante atunci cand le rupem, adica sa nu fie vestejite). Le cura
Ingrediente:
1,5 kg ciolan porc afumat
150 g ceap?
100 g ulei
50 g bulion
500 g fasole alb?
1 foaie dafin
1/2 fir cimbru
piper
sare
Mod de preparare:
Ciolanul de porc afumat se sparge cu b?rdi?a în buc??i, se op?re?te ?i se pune la fiert în ap? cu sa