Dupa cum stiti Italia e patria pastelor ,italienii sant atat de inventivi caci pot combina pastele aproape in toate felurile numai dulci nu le fac!Deci ati inteles bine titlul PASTE(in cazul meu mezze penne) CU FASOLE!!!
Cum nu le-am vazut postate (eu le fac destul de des)m-am gandit sa le pun ca poate le incearca cineva .Va asigur ca sant foarte buneeeee!
Se face o iahnie de fasole asa cum stie fiecare sa o faca si cum ii place .Se poate adauga felii de carnaciori
prajiti sau costita cubulete .Eu am facut-o in 10 min din doua cutii de fasole fierte dar am facut-o de post.
Pasta se fierbe in apa sarata timpul necesar lasati-o 1 min mai putin caci dupa ce o scurgeti bine,bine o rasturnati peste fasolea din tigaie .Puneti cam 60 gr de pasta de persoana.
Potriviti de sare si piper ,amestecati bine timp de 1 minut asa isi ia gustul si la mancati cu mare pofta!!!
Incercati-o, in loc sa mancati fasolea cu paine ...o mancati cu paste !!!