Petitchef

Pilaf rosu

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Lasa fasolea la inmuiat de cu seara. Pune-o apoi sa fiarba in apa cu sare. Schimba apa de cel putin trei ori. Adauga apoi dafin, o ceapa si un morcov. Dupa ce a fiert, scurge-o si las-o deoparte.
  • In zeama in care a fiert fasolea, fierbe orezul. Separat, caleste ceapa ramasa impreuna cu morcovul. Adauga orezul fiert, sare, cateva boabe de fasole si ardeiul gras taiat rondele. Toarna apoi sucul de rosii si lasa la cuptor sa scada bine.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pesto rosu
Pesto rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Vinul rosu si ale sale beneficii Vinul rosu si ale sale beneficii Pepenele rosu - o multivitamina Pepenele rosu - o multivitamina

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează