Ingrediente: 250 gr linte verde (fiartă și scursă) 300 gr dovleac 200 gr sfeclă fiartă (1 medie) 200 gr de varză roșie (aproximativ 1/4) Câteva fire de...
Ingrediente: PENTRU UMPLUTURA: un dovleac (eu am avut 1,5 kg dovleac ras) 200 g zahar (eu am folosit brun) 50 g unt PENTRU FOI: 7 linguri ulei 7 linguri lapte 7...
Ingrediente: Pentru foaie: 3 cani de faina 1 ou 1 lingura de zahar 1 lingura cu miere 50 g unt 1 lingurita de otet 1/2 cana cu apa Pentru umplutura: 500g...
Ingrediente: pt aluat 600 g faina un pachet margarina 1 ou 150 g zahar varf bicarbonat 1/2 lingurita de otet putin lapte, cit cere aluatul. 3-4 linguri de gris...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 600 g faina 400 ml apa calduta pentru framantat un cub mic de drojdie 2 linguri de ulei 1 lingura de otet un praf de sare 2 felii de dovleac...
Ingrediente: un dovleac in forma de para 1 lingura ulei de masline 250 g arpacas 300 g broccoli, taiat in bucati medii 100 g rosii uscate la soare, taiate 1...