Ingrediente: 250 gr linte verde (fiartă și scursă) 300 gr dovleac 200 gr sfeclă fiartă (1 medie) 200 gr de varză roșie (aproximativ 1/4) Câteva fire de...
Ingrediente: 1 dovleac 10 linguri de ulei de măsline (+/-) 1 linguriță de sare (+/-) 1 linguriță de piper 1 linguriță praf de usturoi 1 linguriță herbes de...
Ingrediente: 350 gr dovleac 1 picătură de ulei de măsline 200 gr brânză feta 60 g iaurt grecesc 1 (sau 2) linguri de miere 1 linguriță rozmarin uscat 1 vârf de...
Ingrediente: Pentru foaie: 3 cani de faina 1 ou 1 lingura de zahar 1 lingura cu miere 50 g unt 1 lingurita de otet 1/2 cana cu apa Pentru umplutura: 500g...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: Aluat: 9 linguri de ulei 200 ml lapte batut 1 plic praf de copt 200 g nuci macinate 250 g faina 1 lingura miere 1 lingura de zahar brun coaja rasa...
Ingrediente: 900 g dovlec pentru placinta, curatat si taiat cubulete 3 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi...
Ingrediente: 8 linguri de unt topit 2 1 / 2 cesti faina 2 linguri bicarbonat de sodiu 1 / 2 lingurita de sare 2 oua mari 1 1 / 2 cesti de zahar 1 ceaca piure...
Ingrediente: 440 g faina de panificatie 120 ml lapte de soia 120 gr dovleac fiert la aburi 50 ml ulei de masline virgin 20 g miere 20 g sare 8 g drojdie proaspata
Mierea este compusa din doua zaharuri principale, levuloza si dextroza. Mierea este rapid absorbita in sange, oferind un impuls de energie rapid pentru organism. Contine, de asemenea proteine, vitamine si minerale, dar nu contine colesterol.