Ingrediente: praz, telina, morcov, pui fara os (am pus piept), carnati de porc proaspeti, vin alb, unt, ulei de masline, lapte, [smantana si supa], faina,...
Ingrediente: 3 morcovi 3 rădăcini de păstârnac (pătrunjel) 2 cartofi 1 jumătate de varză (mică) 2 cepe (sau 1 fie de praz frumos) Dovlecel Ardei gras (puțină...
Ingrediente: 1 kg varză de Bruxelles, 1 ceapa potrivita, un fir de praz, 250 gr jambon degresat taiat cubulete, 200 g bacon taiat fasii, 100 g emmental sau...
Cu o aroma mai delicata si mai dulce decat ceapa, prazul adauga o nota subtila unor retete fara sa acopere alte arome care sunt prezente. Desi prazul este disponibil pe tot parcursul anului, sezonul lui este toamna si in prima parte a primaverii.
Ingrediente: 20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati 2 morcovi, taiati cubulete mici 1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S 10 rosii...
Ingrediente: 1 kg varz de Bruxelles, 1 ceapa potrivita, un fir de praz, 250 g jambon degresat taiat cubulete, 200 g bacon taiat fasii, 100 g emmental sau...
Ingrediente: 500 gr spaghete 700 gr carne tocata (mix) Unt pentru prajit 1 legatura patrunjel 1/2 ceapa 1 ou 1 lingura parmezan ras Oregano Busuioc Chili uscat...
Ingrediente: 300 g spaghetti 2 zucchini sau dovlecei 2 rosii taiate in cuburi 1 ardei gras rosu 1/2 praz 2 catei de usturoi ulei de maslin busuioc oregano...