Varza de bruxelles cu jambon si bacon

Altele
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se curata varza de Bruxelles de foitele exterioare, se scoate cotorul cu un cutit ascutit, se spală si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. După ce a fiert 10 min., se pune într-o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine. Se pune la topit untul intr-o tigaie, se caleste nitel ceapa taiata julien si prazul taiat rondele. Se adauga jambonul si baconul, busuiocul,sare, piper si doar se amesteca incet toate ingredientele din cratita, pe foc ! Se tapeteaza un vas de ceramica sau yena cu unt si pesmet, se aseaza un strat de varza, compozitia de jambon si bacon, se presara busuioc, oregano, patrunjel verde si se acopera cu ultimul strat de varza. Se pune deasupra o lingurita de unt, se presara emmentalul sau parmezanul si se pun si cateva fasii de bacon. Se da la cuptor pentru cca 30 de minute. Se poate servi simpla sau ca garnitura sau cu un sos béchamel.
    http://deladcuisine.blogspot.com/

Punctează această reţetă

CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

I want to cook this

abuz

anonymous

I

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Gustoasa, aspectuoasa si apetisanta

abuz

anonymous

Doamne,cat de frumos arata!.....

abuz

anonymous

Pofta mare!

abuz

anonymous

Arata minunat !

abuz