Varză de bruxelles cu sos de dijon

Varză de Bruxelles cu sos de Dijon
Altele
4 porții
Foarte ușor
30 min

O garnitura sanatoasa si usor de realizat

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Eu am folosit varza de Bruxelles congelată, cea proaspătă găsindu-se un pic mai greu :(

    Se lasă la decongelat și se taie în două pe lungime.

    Într-un wok încingem untul și uleiul de măsline și călim ceapa tăiată fideluță.

    Când devine aurie, adăugăm varza și condimentăm cu sare și piper după gust.

    Amestecăm ușor, apoi adăugăm vinul și apa.

    Lăsăm la foc potrivit până sosul scade la jumătate.

    Într-un castronel amestecăm smântâna cu muștarul și se adaugă peste varză.

    Se amestecă ușor și se mai lasă 1-2 minute la foc mic.

    Se servește ca atare sau ca garnitură lângă cărnița preferată.

    Poftă bună!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
04/09/2013

Rapid si delicios

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/06/2013

Reteta rapida si simpla, rezultate excelente

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/02/2014

Va povestesc , dupa ce gatesc !

(0) (0) abuz
30/01/2014

O voi incerca mi se pare delicioasa

(0) (0) abuz
19/12/2013

O incerc si eu

(0) (0) abuz
18/11/2013

F.bun

(0) (0) abuz
20/09/2013

EXCELENT!

(0) (0) abuz
27/08/2013

Fain

(0) (0) abuz
13/03/2013

O RETETA IDEALA PTR O DIETA PERFECTA

(0) (0) abuz
08/02/2013

Este simpla si buna !!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2