-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Varză de bruxelles cu sos de dijon
Varză de Bruxelles cu sos de Dijon
O garnitura sanatoasa si usor de realizat
-
(4.4/5 - 131 voturi)
-
15
-
20
Preparare
-
Eu am folosit varza de Bruxelles congelată, cea proaspătă găsindu-se un pic mai greu :(
Se lasă la decongelat și se taie în două pe lungime.
Într-un wok încingem untul și uleiul de măsline și călim ceapa tăiată fideluță.
Când devine aurie, adăugăm varza și condimentăm cu sare și piper după gust.
Amestecăm ușor, apoi adăugăm vinul și apa.
Lăsăm la foc potrivit până sosul scade la jumătate.
Într-un castronel amestecăm smântâna cu muștarul și se adaugă peste varză.
Se amestecă ușor și se mai lasă 1-2 minute la foc mic.
Se servește ca atare sau ca garnitură lângă cărnița preferată.
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (15):
Rapid si delicios
Reteta rapida si simpla, rezultate excelente
Va povestesc , dupa ce gatesc !
O voi incerca mi se pare delicioasa
O incerc si eu
F.bun
EXCELENT!
Fain
O RETETA IDEALA PTR O DIETA PERFECTA
Este simpla si buna !!!