Home
Rețete
Felul principal
Varza de bruxelles gratinata
Varza de Bruxelles gratinata
(4.6/5 - 116 voturi)
6
20
Preparare
Varza de Bruxelles se fierbe in apa cu sare si se scurge. Un vas termorezistent se unge cu unt si se presara cu pesmet.
In vas se aseaza verzele taiate in doua.Ouale se bat , se adauga sare si piper, branza feta rasa, smantana si jumatate din cascavalul ras.
Amestecul de oua, branza, smantana se toarna in tava peste varza. Deasupra se presara restul de cascaval ras.
Se pune in cuptor pentru 30 minute.
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Este usor de preparat si foarte gustoasa......va multumesc
Am mancat mia placut mult
Cosuper buna....delicioasamentariul tău:
Miverabil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Varza!
Super reteta, am pregatit de nenumarat ori aceasta reteta, insa in loc de cascaval am pus mozarela si gran padana sau pane gratugiato mixt, suuuuuuuper