Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de...
Ingrediente: 1 ceapa medie 1 morcov potrivit 1 pastrârnac potrivit ½ telina micuta 1 ardei rosu 1 dovlecel mediu 1 cartof maricel 15 cm tija praz 150 g fasole...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg carne 1 os afumat 4-6 carofi 1 ardei rosu 2 morcovi 1 ceapa legume congelate( mazare, fasole verde, brocoli etc) (e mai bine daca avem...
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1...
Ingrediente: 1,300 kg carne de porc cu os 1 morcov mai mare 1 ceapa mare 3 maini de mazare congelata 3 maini de fasole verde congeleta 2 maini de orez 2...