Ingrediente: 4 dovlecei 2 morcovi o ceapa un pastarnac 2 tije telina 1 lamaie 1 ardei mare rosu o lingura orez marar sare dupa gust optional bors 100 ml...
Ingrediente: afumatura(de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita o cana de orez cu bob mare o ceapa 1 morcov 1 pastarnac 1 ou sare, piper marar, patrunjel faina Pentru dres: 2 oua sare...
Ingrediente: 4 dovlecei tineri O ceapa Un morcov O telina Un pastarnac O radacina de patrunjel 2 linguri orez 2 linguri faina 2 linguri ulei 3 oua 6 linguri...