Copyright © 2008 gustos&picant
Mod de preparare: pieptul de pui se spal?, se cur??? de pieli?e ?i se taie în patru buc??i, una pe por?ie, care se bat pu?in cu ciocanul de ?ni?ele.
Copyright © 2008 gustos&picant
Buc??ile de carne se t?v?lesc prin f?in?
Copyright © 2008 gustos&picant
?i se pr?jesc în ulei pân? se rumenesc u?or pe ambele p?r?i, apoi se scot separat pe o hârtie absorbant?.
Copyright © 2008 gustos&picant
În uleiul r?mas, se pun la c?lit cu pu?in? ap? ceapa verde t?iat? m?runt ?i ciupercile t?iate, se condimenteaz? totul dup? gust, apoi se fierb împreun? 5 minute.
Copyright © 2008 gustos&picant
Peste legume se toarn? vinul, se pun buc??ile de carne pe deasupra ?i se fierbe totul acoperit circa 10 minute.
Copyright © 2008 gustos&picant
Sfat: pentru un gust mai intens de pui se poate înlocui sarea cu concentrat de pui. Se poate folosi în loc de vin Marsala alte vinuri pentru desert (demisec).Copyright © 2008 gustos&picant
Comentarii:
Este ok dar este prea simpla