Ingrediente: Blat: 8 oua 8 lg zahar 4 lg apa 6 lg faina 2 lg cacao 4 lg nuca macinata esenta de rom Crema 1: 2 galbenusuri 100gr zahar 125 gr baranza mascarpone...
Ingrediente: blat 10 oua 10 g zahar 10 g faina razatura de lamaie crema 1 l frisca 500 g mascarpone 7 galbenusuri 2 plic gelatina(20g) 300 g zahar esenta de...
Ingrediente: 220 g faina 100 g zahar brun 250 g iaurt 75 ml ulei 2 oua 80 g nuci 1 lingurita praf de copt 2 linguri ness Pentru crema: 250 g mascarpone light 2...
Prajitura la cana sau mug cake este un desert de care va puteti bucura atunci cand aveti pofta de ceva dulce si cald. Se prepara rapid (2-3 minute) din ingrediente simple. Trebuie doar sa va faceti de treaba vreo 15-20 de minute pana e gata. Nu e niciun secret in...
Ingrediente: Pentru blat: 2 oua 100 g. zahar 100 g. faina 100 ml. cafea 4 linguri cacao 1 lingurita praf de copt sare Pentru crema: 500 g. caise 10 g. gelatina...
Ingrediente: 500 faina un ou 50 g unt 3 linguri miere 100 g zahar 3 linguri lapte un plic praf de copt o lingurita suc de lamaie 200 ml frisca lichida dulce 200...
Ingrediente: un blat de cacao taiat pe jumatate , amavut nevoie de o prajitura mai mare si a facut - blatul din 10 oua,- 10 linguri de zahar, 9 linguri de...
Ingrediente: Pentru pandispan: 50 g unt topit, 125 g faina, 4 oua, 125 g zahar brun, 1 lingurita cafea instant. Pentru praline: 150 g zahar fin, 50 g alune...
Ingrediente: 175 g alune padure, 175 g zahar tos, 3 albusuri, 250 g mascarpone, 280 ml smantana frisca, 125 g zmeura congelata, 340 g jeleu de coacaze rosii.
O prajitura in forma de bustean, imbracat in crema de ciocolata, ce reprezinta un desert traditional de Craciun popular in Franta, Belgia si Quebec (Canada), dar si in alte teritorii de limba franceza este La bûche de Noël sau Buturuga de Craciun.
Ingrediente: felii de cozonac frisca 50 ml. lapte un plic de zahar vanilat 2 oua unt capsuni o lamaie zahar tos Pentru crema: 2 linguri de smantana 2 linguri...
Sunt cateva persoane, in special o prietena foarte draga mie, care asteapta cu nerabdare sa postez aceasta reteta, asa ca m-am pus pe treaba!
Si un mic pont pentru cei care vor sa gateasca aceasta prajiura: dragilor, daca aveti opt prieteni invitati la c