Weekendul e pentru mine motiv de relaxare, cand desi ceasul biologic imi da trezirea la fel ca in zilele de lucru obisnuite, pierd timpul lenevind in pijamale, la televizor sau citind ziarul preferat. Momentul meu de rasfat culinar e un mic dejun tarziu, sau un brunch!
Ingrediente: 500 g creier congelat 4 oua 5 linguri de faina 5 linguri de pesmet o lingurita de delicat un praf de piper ulei pentru prajit Pentru a caramelize...
„Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la locul nasterii mele, la casa parinteasca...la cuptiorul pe care ma ascundeam...” asa zice Ion Creanga (Amintiri din copilarie), si de fiecare data cand citesc aceste fraze ma duc cu gandul la painea de casa pe care o...
Ingrediente: 300 g carne porc taiata fasii subtiri 300 g ficatei de pui 250-300 g pesmet ulei MARINATA : 2oua 2 linguri sos de soia ½ lingurita coriandru...