Cascaval pane cu piure de cartofi

Cascaval pane cu piure de cartofi
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Cascavalul se taie putin mai gros ca sa nu se topeasca foarte tare. Ouale se bat cu mixerul sau daca vreti sa iasa mai pufos aluatul bateti albusul spuma si amestecati-l apoi cu galbenusul.
  • Puneti putina vegeta in oua iar faina, pesmetul si laptele in alte trei farfurii separat. Cascavalul se da mai intai prin lapte apoi faina, ou si pesmet. Numai as ail fac si rezultatul este perfect.
  • Se prajeste in ulei incins doar cu cateva minute inainte de servire. Cartofii taiati cubulete se fierb, apoi se scurg de apa si se paseaza impreuna cu vreo 50 ml lapte cald si 50-70 g unt. Se potriveste de sare si se servesc fierbinti.
JJoujou

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: